Η Εταιρεία Μας

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να αναδείξει την
 προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Ο Οίκος Amarisso New York αποτελεί ένα από τα κορυφαία luxury designer ονόματα στο Bραδινό ένδυμα. Φιλοσοφία του  είναι να αναδεικνύει την θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας και να εκπέμπεται η λάμψη της σε όποιο χώρο και εάν παρίστανται.Φροντίζει πάντα για όλες τις ηλικίες και φυσικά όλα τα μεγέθη.

Το luxury designer brand , Amarisso New York, χρησιμοποιεί πάντα τις πιο ακριβές ποιότητες των υφασμάτων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μεταξωτά υφάσματα. Κάθε χρόνο ο οίκος δημιουργεί συλλογές που καλύπτουν όλο το γυναικείο κοινό.Στις μπουτίκ μας θα βρείτε πάντα ένα ευχάριστο προσωπικό πλήρως ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και πάντα πρόθυμο για να σας υποδείξει το κατάλληλο ένδυμα για τον δικό σας σωματότυπο αλλά φυσικά και τη μοναδική σας προσωπικότητα. Είναι πάντοτε σε θέση να σας προτείνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για μια ιδιαίτερη εμφάνιση καθώς διαθέτουμε και τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν το σύνολο σας. Εάν η περίσταση σας είναι ο γάμος, η βάπτιση, ο αρραβώνας , η αποφοίτηση ή ακόμη μια βραδινή έξοδο ,τότε η Amarisso New York είναι το brand στο οποίο πρέπει να απευθυνθείτε.

Τα τελευταία χρόνια ο οίκος δημιούργησε με μεγάλη επιτυχία και μια συλλογή Νυφικών που σχεδιάζονται για την σύγχρονη νύφη. Στους πολυτελείς χώρους του οίκου, ο οποίος αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ατόμων που φροντίζουν για ένα άρτιο προϊόν και τελικώς για μια φανταστική εμπειρία, θα βρείτε την pret-a-porter συλλογή αλλά θα έχετε και τη δυνατότητα να συναντήσετε την μια εκ των δυο σχεδιαστών του οίκου.

Η designer Nicole  θα σας μυήσει στο κόσμο της μόδας σχεδιάζοντάς σας ένα νυφικό εναλλακτικό και μοντέρνο υψηλής ραπτικής με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και υφάσματα . Έχοντας ιδιαίτερη άποψη και γνώση δίνει πάντα έμφαση στη προσωπικότητα και το στυλ της κάθε νύφης . Η ίδια μπορεί να σας σχεδιάσει κατά παραγγελία και ένα ξεχωριστό και μοναδικό sur mesure βραδινό φόρεμα και υπόδημα.

Μόνο στις boutique και στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε και την Exclusive συλλογή.

O οίκος Amarisso New York διαθέτει και personal shopping. Για παραπάνω λεπτομέρειες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού με την fashion stylist  παρακαλούμε επικοινωνήσετε στο info@amarisso.gr ή στο 210-9634490. 

Βραδινά Φορέματα, Νυφικά φορέματα και Υποδήματα κατα παραγγελία